0318Samen gaf op 4 november 2014 het woord aan advocaat Annette Wolters - mr. A.L. Wolters-van Soest - van Advocatenkantoor Wolters.
Zij is gespecialiseerd in arbeidsrecht en ontslagrecht.

Werk en Zekerheid en meer aan bod op 4 november 2014

Voor ondernemers, groot en klein, verandert er in 2015 veel.
Zo gaan het arbeidsrecht en het ontslagrecht op de schop. De wet Werk en Zekerheid treedt in werking in 2015. Dat betekent voor u als werkgever en ondernemer werk aan de winkel.
Ook staat de VAR (Verklaring ArbeidsRelatie) op het punt van wijzigen. De staatssecretaris heeft daartoe een wetsvoorstel ingediend dat tot nogal veel kritiek heeft geleid.

Wat zijn de gevolgen voor u? Waar dient u rekening mee te houden?

Annette Wolters (www.advocatenkantoorwolters.nl) heeft de aanwezigen bijgepraat over de veranderingen als gevolg van Werk en Zekerheid en meer, en wat het voor u als werkgever, ondernemer en leidinggevende betekent.
Na de presentatie was het duidelijk: de nieuwe wetgeving betekent vooral veel werk aan de winkel. U moet tijdig en goed handelen.

De gastheer van de avond was het multifunctionele Zalencentrum Aller Erf in Veenendaal aan het Ronde Erf 88.
De jubileumbijeenkomst op een bijzondere locatie: in de grote zaal voor bijzondere bijeenkomsten -o.a. concerten en kerkdiensten.
De catering was in vertrouwde handen en werd verzorgd door restaurant Willem aan 't Erf van ondernemer Willem Geerts (hij is ook de beheerder van het Zalencentrum). Voor meer informatie over de gastheren: http://willemaanterf.nl/17399/Home.

De bijeenkomst werd georganiserd door 0318Samen: netwerk voor directeuren, ondernemers, bestuurders en leidinggevenden in met name het 0318gebied. Een netwerk van ondernemers voor ondernemers.
Directeuren, ondernemers, bestuurders en leidinggevenden van MKB-bedrijven buiten het 0318-gebied zijn -na voorafgaande aanmelding- ook van harte welkom bij de bijeenkomsten.

Het bestuur (team) van 0318Samen dankt iedereen die aan de Jubileumbijeenkomst heeft meegewerkt!

0318Samen heeft het 5-jarig bestaan gevierd met een luchtige en een inhoudelijke noot, met culturele en zakelijke inhoud.

De foto's zijn gemaakt door René Egbring die op verzoek van 0318Samen ook een paar kleurenfoto's nam. 

afbeelding: