Sinds 2009 is 0318SAMEN uitgegroeid tot een van de meest populaire netwerkinitiatieven in de Valleiregio. De LinkedIn groep van het netwerkinitiatief heeft inmiddels meer dan 2.000 leden en ook op Twitter en Facebook groeit de groep volgers snel.

0318SAMEN heeft als doel het overschrijden van traditionele grenzen in de grote 0318-regio via online netwerken én door middel van de themabijeenkomsten; eenvoudig en laagdrempelig.

Bij 0318SAMEN staat brengen centraal; inhoudelijk elkaar inspireren en wijzer maken. Het verbinden van het zakelijke met het maatschappelijke sluit hier naadloos bij aan. Het lidmaatschap van het netwerk is vrijblijvend; je doet mee aan de discussies op het internet en komt naar die bijeenkomsten die je interesseren. Dankzij de vele enthousiaste sponsors zijn de bijeenkomsten gratis toegankelijk. Wel wordt er in verband met de lopende kosten tijdens de bijeenkomst verzocht om een contante bijdrage van -minimaal- 5 euro p.p.

Meer informatie over 0318SAMEN en de komende bijeenkomsten is te vinden op www.0318samen.nl , LinkedIn Group: 0318SAMEN of www.twitter.com/0318samen.  Ook op de Facebookpagina is informatie te vinden.

Het BESTUUR (Team) van 0318samen bestaat uit: 

Annette Wolters-van Soest -  Jos Beentjes 

  Verbindingsteam (bestuur) van 0318samen