Chemie in bedrijf 16.02.2016

Met een directeur en manager aan het roer die goed op elkaar zijn afgestemd, die het bedrijf al decennialang kennen en zijn doorgegroeid tot hun huidige functies. Die oog hebben voor waarde, en dus ook voor het personeel en de arbeidsvoorwaarden. Die de historie van het bedrijf in hartje ‪#‎Veenendaal‬ kennen (sinds 1948), maar vooral gericht zijn op de toekomst.

Niet alleen chemie tussen directie en management, maar ook in het bedrijfsproces zelf. Wolvet wordt verwerkt tot o.a. cholesterol. Gewerkt wordt voor de farmacie. Strenge kwaliteitseisen gelden met oog op de patiëntveiligheid. Actief wordt gewerkt aan MVO.

De MVO-prijs kwam eigenlijk wellicht 1 jaar te vroeg, maar Dishman Netherlands is er erg trots op en gaat met nog grotere energie aan de slag om MVO verder uit te rollen. Uit de doeken werd gedaan dat MVO en groei prima samengaan en dat de winst ook zit in besparing op energie en het niet verspillen van producten.

Het was een bruisende avond, in een loods met mooie oude bogen met als toegift een rondleiding langs de indrukwekkende ketels met toelichting op het productieproces.

Dank aan Dishman voor de gastvrijheid! Het was een boeiend en humorvol Ondernemersevenement op 16 februari 2016.

Bestuur (team) ondernemend netwerk 0318Samen

PS: Fotografie door Arjenne Niessink

De volgende bijeenkomst van 0318Samen zal zijn in mei 2016. Vooralsnog gaan wij er vanuit dat dat zal zijn op 24 mei 2016. Nadere informatie volgt, o.a. via de website van ondernemend netwerk 0318Samen: www.0318samen.nl

afbeelding: