Datum van het Evenement: 
dinsdag, 16. februari 2016 - 19:30
Ondernemersevenement bij Dishman 0318Samen
Het wat en hoe van Dishman 
 
De gebouwen van Dishman met de vele pijpen maken nieuwsgierig. Wat gebeurt daar allemaal? 
Dishman Nederland stelt op dinsdagavond 16 februari 2016 de poorten gastvrij open voor de ondernemers die zich tijdig aanmelden. 
 
In Veenendaal en daarbuiten is Dishman een begrip. Al decennialang is het bedrijf gevestigd in de stad. Een groot bedrijf dat zijn oorsprong kent in de traditionele Veense industrie, de verwerking van schapenwol. Het was ooit onderdeel van wolproducent Scheepjeshof. Tegenwoordig worden vitaminen en cholesterol geproduceerd, en nog meer. 
 
Dishman investeert veel tijd in het onderhouden van een goede band met de naaste buren. Ja, er wordt chemie bedreven in de stad maar wel met een mvo businessplan. En dat werd onlangs bekroond. Het bedrijf won de MVO-prijs Veenendaal 2016. Jeroen de Jong -manager QHSE- nam de prijs in ontvangst. 
 
Dishman, een fascinerend industrieel bedrijf dat graag een bijdrage levert aan een veilige en gezonde voedsel- en geneesmiddelenvoorziening en graag maatschappelijk betrokken onderneemt. Een bedrijf met een boeiend verhaal. 
Bij voldoende belangstelling daarvoor zal een gedeelte van de presentatie van Dishman bestaan uit een rondleiding. Wilt u als ondernemer worden rondgeleid? Zend dan na aanmelding via de website van 0318Samen een e-mail naar team@0318samen.nl met “deelname rondleiding” en geef daarin duidelijk aan uw naam en van welk bedrijf u bent. 
 
Het gaat ondernemend bruisen op 16 februari 2016 bij dit ondernemersevenement georganiseerd door ondernemend netwerk 0318Samen. 
 
Programma op 16 februari 2016: 
19.30 uur Inloop 
20.00 uur Opening door bestuur 0318Samen 
20.15 uur Dishman over ‘het wat en hoe van Dishman’ 
21.30 uur Borrelmoment 
23.00 uur Einde bijeenkomst 
 
Kosten 
Tijdens dit evenement zal –een oude traditie bij ondernemend netwerk 0318Samen- een collectezak rondgaan voor een contante financiële bijdrage van elke deelnemer in de lopende kosten van 0318Samen. 

Organisatie 
Dit evenement wordt georganiseerd door ondernemend netwerk 0318Samen. Bij 0318Samen draait het vooral om de inhoud. Het onbezoldigde bestuur (team) van 0318Samen bestaat uit ondernemers die bijeenkomsten organiseren voor bedrijven (directeuren, managers, leidinggevenden). 
 
Locatie en Parkeren 
Locatie: Dishman Nederland (Dishman Netherlands B.V.), Nieuweweg 2A Veenendaal. 
 
Als u het terrein van Dishman op wilt komen om het evenement bij te wonen, dient u op de lijst van aanmeldingen te staan en zich te kunnen legitimeren. Kortom, tijdig aanmelden via 0318Samen is van belang. 
 
Parkeren: Niet parkeren in parkeergarage Scheepjeshof (i.v.m. sluitingstijd). Parkeren kan, maar alleen na tijdige voorafgaande aanmelding via de website, zolang de ruimte het toelaat op het terrein van Dishman. Parkeren kan ook in de parkeervakken in de buurt (in de buurt is het betaald parkeren).
 
Aanmelding nodig 
Voorafgaande aanmelding is nodig en kan inmiddels op de website van 0318Samen. 
Eenmaal aangemeld, rekenen wij mede gezien de catering op uw komst. Voor de rondleiding is ná aanmelding via de website nog een aparte aanmelding nodig via team@0318samen.nl
 
Graag, na voorafgaande aanmelding(en), tot 16 februari 2016! 
 
Bestuur (team) 0318Samen
Unlimited slots left.